Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Top 5 schoenenwinkels in Den Bosch

Top 5 schoenenwinkels in Den Bosch

Sharing is caring

Den Bosch is een enorm leuke stad om te winkelen. Ben je op zoek naar leuke woonaccessoires, kleding of schoenen? in Den Bosch is voor ieder wel wat wils te vinden. Van grote modeketens en toffe schoenenwinkels, tot kleine boetiekjes. Hieronder de top vijf schoenenwinkels in Den Bosch.

1. Tamaris

Het merk en de schoenenwinkels van Tamaris worden alsmaar bekender in ons land. Deze schoenen zijn van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd uit mooie en bewuste materialen. Tamaris maakt schoenen voor de modebewuste vrouw. Ben jij op zoek naar schoenen die onder een zakelijke outfit passen of juist naar schoenen die onder een casual outfit passen? Bij Tamaris kun je vrijwel alle soorten vrouwenschoenen vinden, zowel online in de webshop als in fysieke winkels zoals in Den Bosch.  

2. Hoskam en Klerkx orthopedische schoenen

Heb je voetproblemen of vaak pijn tijdens het lopen? Dan is het een aanrader om eens langs te gaan bij Hoskam en Klerkx orthopedische schoenen. In deze winkel worden je voeten uitgebreid bestudeerd en opgemeten, zodat er gekeken kan worden of een zooltje in je schoenen eventueel verlichting kan brengen om je voeten beter te ondersteunen of dat er specialistische schoenen nodig zijn om eventuele problemen aan de voeten te kunnen verhelpen. De kennis die de medewerkers van deze winkel in huis hebben, maken het zeker tot een schoenenwinkel die in deze top 5 thuishoort.  

3. Durlinger

Het schoenenmerk Durlinger bestaat al sinds het jaar 1881 en is gestart als een echt familiebedrijf. Deze schoenen kenmerken zich door comfort, maar ook door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van de schoenen die Durlinger in hun collecties heeft. De schoenen kun je zowel online als in fysieke schoenenwinkels aanschaffen. Deze schoenencollecties bevatten vele bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Replay, Vans en ga zo maar door. Op zoek naar laarzen voor dames, pumps, stoere boots, sandalen? Bij de schoenenwinkel van Durlinger in Den Bosch vind je alle soorten schoenen. 

4. Van Haren

De Van Haren schoenenwinkels maken al jarenlang deel uit van vele steden. De betaalbare, modieuze schoenen zijn erg in trek bij zowel mannen, vrouwen als kinderen die op zoek zijn naar nieuwe schoenen. Een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen zorgt ervoor dat er voor vrijwel iedereen wel een paar schoenen te vinden is bij Van Haren.

5. Ecco

Dit schoenenmerk bestaat al sinds 1963 was vroeger vooral erg populair bij de iets oudere doelgroep door de uitermate comfortabele en nette schoenen die ze aanbieden voor mannen en vrouwen. Tegenwoordig zijn er echter ook modieuze vrijetijdschoenen en wandelschoenen van Ecco verkrijgbaar in de Ecco schoenenwinkels of via de online webshop. 

In Den Bosch zijn er dus genoeg schoenenwinkels te vinden waar je één of meerdere paar schoenen kunt vinden. Shop dus eens lekker bij Tamaris, Durlinger, Hoskam, Van Haren of Ecco als je in Den Bosch aan het winkelen bent.