Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / De 5 leukste woonwinkels in Den Bosch

De 5 leukste woonwinkels in Den Bosch

Sharing is caring

Wat is er leuker dan winkelen voor het interieur? Het aanschaffen van woonartikelen zorgt ervoor dat jouw huis echt een thuis wordt. Ondanks dat de een een mooi interieur belangrijker vindt dan de ander, is het voor iedereen essentieel om de juiste woonwinkels te vinden. Wanneer je de juiste woonwinkel bezoekt, zorg jij dat je zo snel mogelijk slaagt in het vinden van de perfecte items voor jouw huis. Om te zorgen dat jij zo min mogelijk tijd verliest aan het voorbereiden en meer tijd over hebt om lekker in alle winkels rond te snuffelen, hebben wij hier een top 5 van leukste interieurwinkels in Den Bosch voor jou samengesteld.

1. De Houtloods

We beginnen ons lijstje met De Houtloods. Dit is een leuke winkel om eens rond te snuffelen, vooral wanneer je een waarde hecht aan duurzaamheid. Deze winkel maakt namelijk nieuwe meubels van oud hout. Een oude werktafel wordt omgetoverd tot een unieke eettafel of een toffe lamp. Een mooie plek om inspiratie op te doen of een echt ambachtelijk meubel aan te schaffen.

2. Woonrijk

Ben je toevallig in het centrum van Den Bosch? Ga dan eens langs bij Woonrijk. Deze winkel is gevuld met allerlei landelijke en eigentijdse accessoires en meubels. Iedere interieur liefhebber vindt in deze winkel wel een mooi item voor in zijn huis.

3. De Bossche WoonBoulevard

Eentje die niet mag ontbreken in deze lijst, is De Bossche WoonBoulevard. Dit is een plek waar allerlei woonwinkels gevestigd zijn op één plek. Ideaal voor wanneer je verschillende  items op jouw boodschappenlijstje hebt staan. Naast een hoop leuke interieurwinkels vol met accessoires, kan je hier ook terecht voor het ontwerpen van jouw nieuwe keuken, het aanschaffen van nieuwe badkamermeubels of het kopen van een nieuwe relaxbank.

4. Sissy-Boy 

Is de keukenrenovatie eindelijk klaar of heb je eindelijk alle praktische taken afgewerkt aan jullie nieuwe woning? Dan is het tijd voor de laatste stap: decoratie! Sissy-Boy is een uitstekende plek om te shoppen voor stijlvolle accessoires en textielartikelen. Hier slaag je gegarandeerd voor een mooi kussen voor op de bank, een unieke tafellamp of een mooie vaas voor een droogboeket. Met behulp van deze kleine accessoires komt jouw eigen stijl helemaal naar voren in de ruimte. 

5. Intratuin

Groen mag niet ontbreken in een woonruimte. Of het nu groen is voor op jouw balkon of groen is voor in huis, bij de Intratuin vind je het allemaal. Naast een ruime collectie aan planten, vind je hier ook genoeg keramiek, accessoires en andere hebbedingetjes voor in huis.